tiistai 30. joulukuuta 2014

Ulkoilua




Moi! Käväisimpä tässä kaverin luona yökyläilemässä sunnuntaista maanantaihin. Ennen kuin menin kaverin luo niin me käytiin perheen kanssa mummin luona. Oli ihana taas nähdä mummia! Kun pääsin kaverini luo, käytiin oikeastaan ulkona vaan sen verran että käytettiin koiraa ulkona. Kello oli jo aika paljon ja oli pimeää (ja toooooosi kylmä!).

Maanantaina päästiin sitten kunnolla puuhailemaan. Aamulla käytettiin naapurin ajokoiria lenkillä, jolloin sattuikin pikku kömmähdys :D Oltiin taluttamassa koiria jo kotiin päin kun yht'äkkiä huomasin kun minulla jäi vaan hihna käteen ja koira paineli suoraan metsään.. Hups! Siinä sitten metsästeltiin havvelia ja jonkun ajan päästä se tulikin sitten kotipihaan.
Illemmalla olikin suunnitelmissa ratsastusta!


kaverin koira "Ale"


Me oltiin kaverin kanssa tuumailtu ja sovittu hänen naapurinsa kanssa jo etukäteen, että kävisin ratsastamassa heidän ponillaan Affella, jossa on arabia ja welshiä. Käytiin hakemassa poni tarhasta ja laitettiin se valmiiksi. Affen omistaja tuli mukaan katsomaan kun ratsastin ja kaverini Aija otti sitten kuvia.

Ihan satuhevosen näköinen! :3 

Tyylikäs toppavaatetus :D 


Mentiin ensin metsäpolkua pitkin tielle ja sitten yhdelle pellolle. Ensin kävelin ympyrällä ja vähän siellä täällä pitkin peltoa tunnustellen onko pohja jokseenkin tasainen. Affella oli vähän kiirus kun sillä oli niin paljon virtaa :D


rento ravipätkä

kiire :D 


Ravailin keventäen, jotta meno ei käy liian rankaksi Affelle koska hankea oli jonkun verran. Sitten laukattiin useampi kierros pellolla ja välillä mentiin aika lujaa kun toisella oli niin hauskaa. Yritti pari kertaa temppuillakkin laukannostoissa tekemällä oikein mojovat pukit, mutta pysyin kuitenkin kyydissä :D

 Välillä taas jaksettiin keskittyä

ja taas lujaaa! wipii!

 ja taas keskittymistä :)


Lopussa minulla oli alla tosi tyytyväinen poni! Oli tosi mukava pikku veijari. Mukava ratsastaa vaikka tuntuikin olo tosi tönköltä toppavaatteiden takia. Ja kiitokset tietysti Affen omistajalle kun sain käväistä hänen poninsa kyydissä!

Ratsastuskuvat (c) Aija

Mitäs tykkäsitte uuden ponskuliinin vierailusta blogissa?


10 kommenttia:

  1. Minun Aletsukin päässy mukaan :D

    VastaaPoista
  2. Jos tää Affe asuu Suonenjoella niin tiedän sitten sen. Luokkalailen kävi liikittamassa Affe nimistä kimoaponia, joka oli saman rotuinen! :D Ja oikea nimi taisi olla After Eight?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suonenjoellahan se. Nella taisi vuokrata sitä jonkun aikaa?

      Poista
  3. Tervetuloa toistekin :)

    Terveisin Katja&Affe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielelläni kyllä tulen kun taas siellä päin käydään :)

      Poista
  4. Ratsasti kerran.
    -Katja-

    VastaaPoista
  5. Moi. Miten sait tuonne yläreunaan nuo missä kerrot itsestäsi ja harrastuksistasi yms. Yritin itsekkin laittaa mutta enpä onnistunut.
    katseetkertovat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Nyt kysymys! Onko tämä Affe muuttanut nyt kuopioon, peikkometsän eatsastuskoululle? Kun sinne oli tullut juuri tuon näköinen poni nimeltä Affe ja siinä on welshiä ja arabia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä se taitaa nyt väliaikaisesti asustella :)

      Poista